Rètols Cumí S.L. és una empresa familiar que fou creada al 1996.
Ja fa molts anys que nosaltres dissenyem, fabriquem e instal·lem qualsevol tipus de rètol o imatge corporativa, això és el que ens a portat a través dels anys a saber entendre quin és el millor camí a seguir per poder arribar a realitzar una molt bona feina que és el que sempre hem volgut aconseguir.
El que més ens caracteritza és que aconseguim un tracte molt especial i familiar amb el client, per poder trobar la millor solució publicitària per la seva empresa. Comencem amb la idea que porta el client, a partir d’aquí ens posem a treballar sobre aquesta, fent dissenys per ordinador, fotomuntatges de façanes e interiors fins que aconseguim plasmar-la a la realitat.

Intentem sempre donar l’opció més vàlida sobre quin tipus de rètol és el necessari depenent el tipus de façana, negoci, economia ….

Ens agraden els gran reptes que ens han portat a realitzar dissenys i acabats especials en els nostres treballs sempre amb la millor qualitat i amb un bon preu.
La nostra zona d’influència és tot Catalunya, però ens podem desplaçar a qualsevol indret de la península o Balears gràcies a la nostre petita flota de vehicles.

Rètols Cumí,
Artesans de confiança.